cropped-favicon.png
K-HEAT Eco Weedkiller Garden finns nu hos Bepps!

K-HEAT Eco Weedkiller Garden är världens första ogräsbekämpningsenhet med 100°C varmt vatten, speciellt designad för enkel och säker individuell användning. Den har 0 % utsläpp av både diesel och bensin då vattnet värms upp med hjälp av elektricitet. Om du är trött på att bekämpa ogräs med manuellt arbete, eller inte vill belasta din trädgård eller grönområden med gifter, då är detta den perfekta produkten för dig!
TRÖTT PÅ ATT BEKÄMPA OGRÄS MANUELLT… ELLER INTE VILL BELASTA DIN TRÄDGÅRD ELLER FÖRVALTNINGENS GRÖNOMRÅDEN MED GIFTER…

…DÅ ÄR K-HEAT ECO WEEDKILLER GARDEN PERFEKT FÖR DIG

K-Heat Eco Weedkiller Garden är världens första fossilfria enhet för ogräsbekämpning med 100°C vatten. Enheten har utvecklats för lätt och säker användning.

K-HEAT Eco Weedkiller Garden finns nu hos Bepps!
K-HEAT Eco Weedkiller Pro 10 är världens första ogräsbekämpningsenhet med 100°C varmt vatten, speciellt designad för enkel och säker individuell användning. Den har 0 % utsläpp av både diesel och bensin då vattnet värms upp med hjälp av elektricitet. Om du är trött på att bekämpa ogräs med manuellt arbete, eller inte vill belasta din trädgård eller grönområden med gifter, då är detta den perfekta produkten för dig!

Samtidigt vill vi passa på att önska en Härlig Valborg!

År 1974 grundades Bepps, ett familjeföretag i Sjöbo, med verksamhet inom försäljning och service av maskiner för skog och trädgård. Ett antal år senare, 2006 tog Kai Stridh och Alexandra von Reviczky över och företaget utvecklades vidare med kvalitet som en av drivkrafterna. Tekniken och utvecklingen för att tillverka kvalitetsprodukter har tagit stora kliv framåt bara de senaste åren och den verkar inte ha för avsikt att stanna upp. Bibehållen prestation, men betydligt bättre för människa och miljö. Ytterligare framsteg, med ekologin i fokus, har bidragit till att vi nu ser helt nya sätt att hantera olika miljöer.

 

Välkommen till oss på Bepps!

SENASTE NYTT FRÅN BEPPS