cropped-favicon.png

BEPPS SAMARBETE MED GOUPIL – PIONJÄREN INOM ELEKTRISKA ARBETSFORDON – 
I  mer än 25 år har Goupil designat och tillverkat elektriska arbetsfordon. Vårt mål på Bepps är detsamma som Goupils – att förse alla professionella användare med en skräddarsydd lösning för deras verksamhet. Goupils smidiga lastningsutrymme är även perfekt att sätta K-HEAT Eco Weedkiller på. Läs mer nedan om varför vi ser fördelarna med att välja ditt Elfordon från Goupil.  

Bepps julkalender!

Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma…

1 december 1934 är första dagen att öppna luckan i den första adventskalendern gjord av papper som säljs i Sverige. 89 år senare är vi stolta att presentera Bepps digitala julkalender med daglig lucköppning – vi hoppas att ni finner stort nöje i denna kalender!

Med Bepps Julkalender hoppas vi sprida lite ljus under årets sista månad. Varje dag fram till jul väntar en liten överraskning – ta del av erbjudanden eller tips och tricks från vår engagerade personal! Dagens överraskning presenteras dagligen 1–24 december kl 08.00.

Följ oss på sociala medier för att inte missa våra dagliga lucköppningar fram till jul. Du hittar även direkt till kalendern via knappen nedan.

Från oss alla på Bepps – en riktigt God Jul!

Bepps informerar

6–7 december 2023 håller vi butiken stängd för inventering.

SENASTE NYTT FRÅN BEPPS