cropped-favicon.png

PASSA PÅ –
VÅRENS ERBJUDANDEN!

För några veckor sedan lanserade vi vår nya hemsida och vi vill tacka alla för ett fantastiskt mottagande och positiva kommentarer, det blev vi väldigt glada för. Nästa steg för oss är att färdigställa vår Webshop, mer information kommer inför lanseringen. Om du missade förra utskicket så hittar du vår nya hemsida här:

Påsken närmar sig med stormsteg och vi vill påminna om våra erbjudanden under våren. Ett urval av produkter hittar du på vår hemsidan. Om du är i behov av Service & Reparation använd Kupongen nedan, sista dagen idag!

Vi önskar Glad Påsk!
Alexandra von Reviczky & Kai Stridh

VÅRENS ERBJUDANDEN!

Boka DEMO med våra utesäljare!

De kommer och visar säsongens nyheter och säkra kort, med fokus på miljö och hållbarhet.

Boka DEMO med våra utesäljare!

De kommer och visar säsongens nyheter och säkra kort, med fokus på miljö och hållbarhet.

 

Vi bjuder på grillad korv med tillbehör. 
Kontakta: Rasmus Gjöderum:
0416-196 34 / rg@bepps.se 

ÖPPETTIDER
Skärtorsdagen 07.00 – 17.00
Långfredagen – Annandag Påsk – stängt
Välkommen åter på tisdagen den 6/4!

Vi reserverar oss för slutförsäljning, felstavningar och att informationen på hemsidan kan vara fel/gammal.
År 1974 grundades Bepps, ett familjeföretag i Sjöbo, med verksamhet inom försäljning och service av maskiner för skog och trädgård. Ett antal år senare, 2006 tog Kai Stridh och Alexandra von Reviczky över och företaget utvecklades vidare med kvalitet som en av drivkrafterna. Tekniken och utvecklingen för att tillverka kvalitetsprodukter har tagit stora kliv framåt bara de senaste åren och den verkar inte ha för avsikt att stanna upp. Bibehållen prestation, men betydligt bättre för människa och miljö. Ytterligare framsteg, med ekologin i fokus, har bidragit till att vi nu ser helt nya sätt att hantera olika miljöer.

Välkommen till oss på Bepps!

SENASTE NYTT FRÅN BEPPS