cropped-favicon.png

Hösten är här och många av oss har mycket kvar att göra innan vintern slår till. Kom gärna in till oss i butiken och se Höstens erbjudanden. Vi har motorsågar, lövblåsare, röjsågar och mycket mer att erbjuda för att underlätta trädgårdsstädningen. ‘Bepps Rekommenderar’ ser du längre ned i detta nyhetsbrev.

Vi har en ny kollega, som du kanske redan har träffat, Petra Petersson som hjälper dig i vår butik. Petra har jobbat med försäljning i många år och hon är tekniskt lagd och hon tycker om att meka med bilar m.m.

Vi vill även gratulera Joachim Persson, som har varit hos oss på Bepps i flera år, när han nu går över till sin nya tjänst som utesäljare.

Välkomna!

Joachim flyttar över till Utesälj!

JOACHIM PERSSON
Utesäljare​
Telefon: 046-540 95 83 
e-post: jp@bepps.se

Välkommen
till vår nya kollega – Petra!

PETRA PETERSSON
Säljare Butik

Telefon: 046-540 95 85 
e-post: pp@bepps.se

 

HÖSTENS ERBJUDANDEN

Här hittar du ett urval av höstens erbjudanden. Om du vill se alla våra kampanjer så är du välkommen in till vår butik. Gäller t.o.m. 31/12-2021. Alla priser inkl. moms.

År 1974 grundades Bepps, ett familjeföretag i Sjöbo, med verksamhet inom försäljning och service av maskiner för skog och trädgård. Ett antal år senare, 2006 tog vi över och företaget utvecklades vidare med kvalitet som en av drivkrafterna. Tekniken och utvecklingen för att tillverka kvalitetsprodukter har tagit stora kliv framåt bara de senaste åren och den verkar inte ha för avsikt att stanna upp. Bibehållen prestation, men betydligt bättre för människa och miljö. Ytterligare framsteg, med ekologin i fokus, har bidragit till att vi nu ser helt nya sätt att hantera olika miljöer. Välkommen till oss på Bepps!

Varma hälsningar,
Alexandra von Reviczky & Kai Stridh