cropped-favicon.png

Vinterkampanj

  1. Hem
  2. »
  3. Vinterkampanj

VINTERN STÅR FÖR DÖRREN...

…låt oss hjälpa till med era förberedelser och de behov som uppstår under denna tid på året. Läs om våra Vintererbjudanden där vi har Wille – frontlastaren och maskinen som är din pålitliga vän vid underhåll av gatu- och parkområden 365 dagar om året. Frontlastaren som tillhör maskinens standardutrustning, är enastående i sin storlekskategori, vilket gör Wille 375 till ett mycket mångsidigt verktyg utan förlust av smidighet.

En annan fantastisk multimaskin som vi gärna lyfter fram är Vitra – Maskinen som är avsedd för park- och fastighetsskötsel samt inom kyrkogårdsförvaltning och kan utrustas med en mängd olika redskap och tillbehör.

Vi har öppet som vanligt, vardagar 07.00 – 17.00 förutom Jul- och Nyårsafton då vi har stängt.

Vi vill samtidigt passa på att önska er en riktigt God Jul!

Traktor

KUBOTA L2452 CAB MANUAL/HST​

Den nya L2-serien från Kubota kombinerar suveräna egenskaper med en hög nivå av komfort och effektivitet. Detta gör dessa kompakta traktorer till den idealiska maskinen för krävande proffs. Vilka uppgifter du än behöver ta itu med, erbjuder L2-serien den perfekta lösningen för dina specifika krav. Du kan välja mellan fem olika motoreffekter, kabin- eller ROPS-versioner, mekanisk eller hydrostatisk transmission och mycket mer

redskapsbärare

Wille 375

Den här maskinen är din pålitliga vän vid renovering av gatu- och parkområden 365 dagar om året. Enastående i sin storlekskategori, frontlastaren som tillhör maskinens standardutrustning, gör Wille 375 till ett mycket mångsidigt verktyg utan förlust av smidighet. Tack vare lastaren med omfattande utsträckning och ett omfattande urval av arbetsredskap kan denna maskin göra mer än vad en minitraktor kan göra. Flödesreglering av motorhydraulik underlättar kontrollen av arbetsredskap i olika situationer. En åtkomstplattform kan anslutas till Wille 375 för arbete som utförs på högre höjder, t.ex. byte av ljus eller rengöring av rännor.

redskapsbärare

Vitra

Med en Vitra redskapsbärare behöver du bara en maskin för att effektivt lösa säsongens uppgifter. För var och en av de fem Vitra-modellerna, som alla har de unika multifunktionella funktionerna, erbjuds mer än 50 olika redskapsalternativ. Det ger möjlighet till en riktig multimaskin, vilket gör att säsongens alla uppgifter kan lösas med endast en maskin.

SALTSPRIDARE​

HILLTIP ICESTRIKER™ 120-300

En 12V elektrisk salt- & sand tallriksspridare designad för UTV, pickups, skåpbilar, traktorer, lastare och gaffeltruckar. Spridarbehållaren i polyeten och metalldelar i rostfritt stål ger den mest kostnadseffektiva spridaren i sin klass. Vår tallriksspridare kan sprida alla typer av material; salt, sand, grus och olika blandningar, och den horisontella matarskruven och spridartallriken styrs av separata motorer.

SALTLAKEBLANDARE

Holten BRINE SATURATOR B3

brine saturator for fully automatic and continuous brine production
  • dissolving capacity up to 10,000 l/h
  • perfect made for silo link
  • system operation by modern color display
  • holding space inside the unit up to 20,000 l
  • maintenance work through online access

ELFORDON

Goupil G6

Från stålchassit till drivlinorna, för att inte glömma kabinstrukturen, har G6 designats för att erbjuda ett nyttofordon som är bekvämt, säkert och robust. Att välja en kabingolvsdesign med framhjulsdrift ger stor flexibilitet och säkerställer säker väghållning hela tiden. Njut av en oöverträffad nivå av komfort i ett Goupil-fordon! 

FJÄRRSTYRD KLIPPARE

SPIDER 2SGS-EFI

Radiostyrd rotorklippare med 25,5 hk bränsleinsprutad EFI motor för ex. slänter, riskarbetsplatser, och andra krävande miljöer. Radiostyrningen gör det möjligt att låta maskinen jobba under full kontroll på ett avstånd upp till 100 m. Om någon störning inträffar under körning stannar maskinen omedelbart. Klipparens unika 4-hjulsstyrning och drift gör det möjligt att klippa i slänter utan problem. Hydrostatisk drivning och Zero Turn (360 grades styrning) ökar produktiviteten. Maskinen kan arbeta i slänter upp till 60 grader.

STÄNGT den 7-8 december för inventering.

Välkomna åter på glögg den 9:e!