cropped-favicon.png

VERKSTAD

Det mest effektiva du kan göra för din verksamhet i fråga om tid och ekonomi, är att se till att dina maskiner håller så länge som möjligt.
  1. Hem
  2. »
  3. Verkstad

maximera maskinens potential med regelbunden underhåll

Återkommande underhåll är din allra bästa försäkring för att få ut det mesta av din maskin. Lika viktigt är det att du har någon att kontakta den dagen du står där och din maskin har råkat ut för något som du inte själv kan ställa till rätta.

Hos Bepps arbetar utbildade servicetekniker som har en bred kunskap om de maskiner som finns på marknaden – även maskiner vi inte själva säljer. Genom att ständigt hålla våra tekniker uppdaterade om nya system, modeller och servicemetoder kan vi garantera dig bästa möjliga omsorg för din maskin.

Vi servar och reparerar dessa märken.

Serviceavtal

När hösten smyger sig på och gräset börjar sin långsamma vila, är det dags att ge din Automower®-robotgräsklippare den kärlek den förtjänar inför vintern. Att förbereda den för de kalla månaderna innebär att du tar hand om den så att den är redo att klippa grönt igen när våren gör sitt intåg.

Att ha rätt förvaringsmiljö är avgörande för att din gräsklippare ska hålla sig i toppskick. En skyddad plats, borta från fukt och extrem kyla, är att föredra. För att ytterligare säkerställa att din gräsklippare håller sig i bästa möjliga skick, överväg att boka en årlig service innan vårens grönska återvänder.

Hos oss på Bepps erbjuder vi också bekväm vinterförvaring för din Automower®-robotgräsklippare, om du har Husqvarna servicepaket. 

Låt oss ta hand om din gräsklippare så att du kan fokusera på andra vinteraktiviteter med vetskapen om att din gräsmatta är i goda händer.

VIKTIGT UNDERHÅLL FÖR OPTIMAL PRESTANDA

Regelbundna serviceintervaller och daglig skötsel är avgörande för att bibehålla maskinens prestanda och förlänga dess livslängd. Genom att ha maskinen regelbundet underhållen hos en auktoriserad återförsäljare kan man förhindra problem som kan uppstå till följd av normalt slitage, materialtrötthet och felaktiga inställningar. Detta bidrar inte bara till att säkerställa en säker och effektiv maskindrift, utan också till att minska driftskostnaderna och undvika oplanerade avbrott.

Husqvarnas maskiner är designade för att klara av tuffa arbetsmiljöer och utsätts dagligen för påfrestningar. Därför är det viktigt att utföra dagligt underhåll enligt tillverkarens rekommendationer. Genom att följa de angivna serviceintervallerna i bruksanvisningen kan man effektivisera arbetet och undvika onödiga driftstopp.