cropped-favicon.png

Om Kubota VS220

För moderna lantbrukare innebär optimal spridning av gödning att man använder exakt rätt mängd näring och undviker överlappning. Kubotas gödselspridare garanterar exakt spridning, enkel att använda och ger många års problemfri användning.

Quicke Flexigrip™ 160

Skonsam och effektiv hantering av både liggande och stående balar.

Om man förvarar balarna stående på varandra minskar risken för att luft och fukt tränger in i balarna. Griparmarna är lagrade i kraftiga vridpunkter med utbytbara bussningar. Höger eller vänster arm kan låsas, men man har kvar en viss rörlighet, vilket gör det möjligt att stapla balarna tätt utan att balplasten blir skadad. Dessutom är griparmarna utformade så att det är lätt att backa ut från balen och det är också en fördel när balarna ska staplas tätt.

Även den unikt böjda och avrundade formen och de 90 mm tjocka rören bidrar i hög grad till den mycket skonsamma hanteringen av både liggande och stående balar. Notera särskilt de långa och krökta rören, bockade i ett stycke utan skarpa kanter och svetsfogar. Den övre rörförlängningen är en Ålö-specialitet som ger väsentligt bättre stöd när balarna hanteras liggande.

Kontakta oss gärna för mer information