cropped-favicon.png
Föregående bild
Nästa bild

ELBILAR

I mer än 25 år har Goupil designat och tillverkat elektriska arbetsfordon. Vårt mål på Bepps är detsamma som Goupils – att förse alla professionella användare med en skräddarsydd lösning för deras verksamhet. Goupils smidiga lastningsutrymme är även perfekt att sätta K-HEAT Eco Weedkiller på. Läs mer nedan om varför vi ser fördelarna med att välja ditt Elfordon från Goupil.

Bepps samarbete med Goupil – Pionjären inom elektriska arbetsfordon

Bepps demonstration av flakfunktionen på Goupil G6 – en ellastbil som klarar rejäla och krävande uppdrag. Se filmen här.

Goupil G6

Goupil G6 – med klassledande köregenskaper, utrustningsnivå och lastutrymme – en ellastbil som klarar rejäla och krävande uppdrag!

Söker ni ett optimalt elfordon som med lätthet tar sig fram i våra städer är Goupil G6 ett kompakt, tyst och oerhört smidigt fordon. Med svängradie på endast 6,7 meter och en hastighet upp till 80 km/h så är den ett perfekt arbetsredskap vid parkskötsel, avfallshantering, bevattning samt städuppdrag i centrum men även för transporter utanför städerna. Hytten är modern, bekväm och med en hög utrustningsnivå som standard. Inne i hytten finns det gott om plats för tre personer.

Påbyggnadsalternativen är många. Välj mellan lastflak med lämmar, el hydrauliskt tippbart flak, lastflak i kombination med ett verktygsskåp, hydrauliskt lastväxlarflak samt skåp.

Goupil G4

Goupil G4 – ett kompakt, säkert och robust fordon som underlättar ditt arbete varje dag

Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för sophämtning eller insamling av organiskt avfall, underhåll av parker och trädgårdar, fastighetsservice, leveranser m.m. Med en lastkapacitet på upp till 1000 kg och maximal räckvidd på 199 km klarar G4 alla utmaningar du ställs inför. Europeiskt N1-typgodkännande innebär att G4 uppfyller säkerhetskraven för väganvändning.

Goupil G2

GOUPIL G2 – ett fordon med Modern design som kommer att förstärka ditt varumärke!

Goupil G2 kommer att medföra verklig förändring för din verksamhet! Dess image, som både modern och miljövänlig, kommer att förbättra bilden av ditt företag såväl internt som externt. Rymlig hytt med plats för två, G2-hytten är helt vattentät. Glasdörrarna ger mycket bra sikt. De kan tas bort utan att det påverkar vägcertifieringen.

Husqvarna
Automower® 430X

Hjulmotorer som ger ultratyst drivning. Innovativ motorkonstruktion som är så tyst att det blir möjligt att arbeta dygnet runt i alla typer av miljöer.

Husqvarna
Automower® 430X

Hjulmotorer som ger ultratyst drivning. Innovativ motorkonstruktion som är så tyst att det blir möjligt att arbeta dygnet runt i alla typer av miljöer.

Produkter

Produkter

Goda kundrelationer och bra service är lika viktiga för oss som kvaliteten på våra tjänster och produkter. Hos oss hittar du pålitliga produkter från tillverkare som Holder, Kubota, Hilltip, Melex, Husqvarna, Fogelsta, Stihl och många fler.

Håll dig informerad med nyhetsbrev från Bepps!

Idéer & inspiration, nyheter, aktuella trender & tips!

Jag önskar offert på
Goupil G6

Jag önskar offert på
Goupil G4​

Jag önskar offert på
Goupil G2