Superlördag

SUPERSERVICE

25 februari kl 10-13

Boka service

Vi har sett det förut

Våra tekniker är utbildade för att alltid veta vad som döljer sig under höljet på din maskin. Om du upptäcker ett problem med din maskin är sannolikheten riktigt stor att vi har sett och reparerat ett lika dant fel förut. Våra tekniker är inte bara specialiserade på de märken vi säljer på Bepps, utan har breda tekniska kunskaper i botten för att ta hand om allt som kan tänkas uppstå. Det gör det lättare för oss att snabbt rätta till problemen så att du kan få tillbaka din maskin. Och det bästa: under hela mars erbjuder vi dig 20% rabatt på BAS-service.

Superlördag
- sista lördagen i varje månad

Varje månadsslut håller vi en liten fest för våra kunder. Då delar vi med oss lite extra av våra kunskaper och slipar vi våra erbjudanden till det yttersta.

Den 25e februari är Superlördagen som vi inviger dig i allt kring service. Det är också startskottet för en hel månad av 20% rabatt på BAS-service. Verkstaden står öppen för ditt besök, våra tekniker har laddat med säsongsspecifik kunskap och butiken bjuder på fina erbjudanden på kvalitetsprodukter. Och så bjuder vi på kaffe och kaka!

Reservdelarna din maskin behöver hittar du hos Bepps

Bränslefilter

från 51:-

Luftfilter

från 75:-

Starthandtag

från 35:-

Smörjfett till häckdsax UL21

85:-

Tändstift

från 30:-

Yxa

från 345:-

Service
- en investering i effektivt arbete

När problem uppstår är det en självklarhet att laga och rusta upp sin utrustning. Att det händer ibland kan man kanske inte förhindra, men det finns en hel del anledningar till att förebygga större skador. Regelbunden service håller din maskin på topp. Du får bättre prestanda, färre driftstopp, större säkerhet och lägre driftskostnader. För när du lämnar in till service upptäcker vi svagheter innan de hinner bli ett problem för dig.

RÅD & TIPS
Gör det själv

En del serviceuppgifter kan du göra själv, t.ex vässa kedjan, byta olja, rengöra och byta tändstift. Mer avanserade uppgifter som att justera bränslemängd, byte av reservdelar som gått itu är det bättre att lämna till serviceproffset - då kommer du till oss.

Under hela mars erbjuder vi dig 20% rabatt på BAS-service på din maskin. Ladda ner värdekupongen här och ta med när du lämnar din maskin.

När du byter ut din slitna trimmerlina kan det ibland kännas som att du fått en helt ny trimmer. Kontrollera linan innan vårsäsongen drar igång så slipper du överraskningar.

Trimmerlina 'x' Force 2.0Mm 13

270:-
Se alla trimmerlinor  

Se till att din kedja har rätt sträckning för att hålla prestandan på max. Följ Husqvarnas instruktioner så vet du att du gör rätt.

Kedja 3/8,h37 1.3 32Dl

215:-
Se alla kedjor  

Ibland behöver du byta ut luftfiltret i din motorsåg till ett nytt om det gamla är skadat eller ur säsong. Men ibland räcker det faktiskt med att bara tvätta av.

Luftfilter Kpl

176:-
Se alla luftfilter  

Knivarna på din Automower behöver bytas med jämna mellanrum för att ge ett snyggt klippresultat och för att upprätthålla maskinens prestanda. Knivarna byter du lätt själv och fås i förpackning på 9 eller 45 knivar.

Blade Kit Husqvarna 9 Pcs 50Hr

190:-
Se alla knivar för Automower  

Visste du att Bepps hämtar
och lämnar din maskin?

Service ska underlätta för dig på alla sätt. Därför har Bepps en hämta/lämna service för stora maskiner som trädsgårdstraktorer, Riders och snöslungor. För en liten extrakostnad hämtar vi din maskin när det är dags för service och lämnar tillbaka den när den är klar. Vi kan även lagra din maskin när den inte används över en längre period.

Öppettider

Bepps i Sjöbo

Sommaröppetapril - september
Vardagar 08.00 - 18.00
Lördag 09.00 - 13.00
Sön- & helgdag Stängt

Vinteröppetoktober - mars
Vardagar 08.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 13.00
Sön- & helgdag Stängt
Julafton & nyårsafton Stängt

Bepps i Lund

Sommaröppetapril - september
Vardagar 08.00 - 18.00
Lördag 09.00 - 13.00
Sön- & helgdag Stängt

Vinteröppetoktober - mars
Vardagar 08.00 - 17.00
Lördag Stängt
Sön- & helgdag Stängt
Julafton & nyårsafton Stängt

SJÖBO   Verkstadsgatan 12   |   0416-196 30

LUND   Malmövägen 75   |   046-540 95 80