Superlördag

JANUARIRÖJ!

28 januari kl 10-13

Se kampanjprodukterna

Stihl G3000

875:-

Husqvarna Sågskyddsbyxor Classic

1.095:-

Husqvarna Sågskyddskänga C20

1.795:-

Husqvarna Handskar Technival m/sågskydd

425:-

Stihl MS 251

5.590:-

Stihl FS460 C-EMK skogsröjsåg

9.190:-

Fler produkter  

Superlördag
- sista lördagen i varje månad

Ut med det gamla och in med det nya. Årets första Superlördag är här och vi har samlat allt du behöver för att röja ut resterna av fjolåret och satsa stort för att 2017 ska bli ditt grönaste år.

Lördagen den 28 januari från klockan 10 öppnar vi dörrarna. Vi har valt ut de bästa motorsågarna, röjsågarna och skyddsutrustningen för dig och dina grönområden. Våra sågexperter finns på plats för att lotsa dig till rätt utrustning.

Kom hit och titta och känn på allt du inte visste att du skulle önskat dig i julklapp! Självklart bjuder vi på kaffe och kaka medan du tittar runt.

Säkerhet i skogen

Ditt arbete måste vara riskfritt och bekvämt. Innan du ger dig ut bör du alltid kontrollera att du har med dig – och på dig! - vad situationen kräver. Förstärkta kängor med stöd för vristen. Hörselkåpor för att skydda mot maskinbuller. Slittåliga handskar så att du kan ta i ordentligt. Passa på att uppgradera garderoben när vi har 20% på kläder och sågskyddskläder under hela Superlördagen.

Husqvarna Sågskyddskänga C20
1.436:-
(ord 1.795:-)

RÅD & TIPS
En vass upplevelse

Det är hur och när du ska använda din såg som avgör vilken du bör välja. Men i all användning ska du ha en högpresterande såg som är stabil i driften. På Superlördag den 28 januari får du fem liter sågkedjeolja på köpet när du köper en motorsåg.

Husqvarnas motorsågar är kvalitetssågar som inte lämnar någon besviken. Det är snabba och effektiva sågar som är säkra och lätta att använda. De är ergonomiska för dig och de är snälla i sin miljöpåverkan. Det är vasst.

Först måste du ta reda på vad din såg kräver. På svärdet hittar du de tre mått du behöver: delning, spårbredd och antalet drivlänkar. Delning anges i tum och betecknar avståndet mellan tre av kedjans nitar, delat på hälften. Spårbredd anges i millimeter och stämmer överens med drivlänkarnas tjocklek. Drivlänkar anges i antal.

Nästa steg är att känna till virkets skick. I mjukare trä passar en chiselkejda bättre men i hårdare eller fruset trä bör du välja en semi-chiselkedja. Vi kan hjälpa dig bedöma ditt behov om du är osäker.

Viktigt är att inte välja en kedja som överträffar sågens prestanda. Det är den perfekta matchningen mellan kedja och såg som ger dig det perfekta röjredskapet.

Det är lätt att hålla efter en sågkedja själv. Ta på dig ett par tåliga arbetshandskar och se till att du har möjlighet att fästa sågen stabilt i arbetshöjd, att du har bra ljus och använder en trekantig fil. Filens handtag är konstruerat så att slipvinkeln blir 30 grader när du lägger filen vid kedjan. Fila genom att dra två eller tre hela drag på varje kedjelänk. Om du har slipat din kedja många gånger behöver du även fila ner ryttaren på kedjan så att den är i nivå med mallen.

Glöm inte svärdet! Det är en bra idé att fila kanterna på svärdet i takt med att du filar din kedja. Passa också på att vända svärdet när du filat klart. Då slits hela sågen jämnt och du förlänger livstiden på din såg.

Sågkedjan X-CUT är framtagen av ett av världens mest respekterade motorsågsföretag, med fokus på bästa möjliga resultat. Kedjan har en låg vibrationspixel, sågar smala snitt och kräver mindre kraft från sågen än standardsågningssystem. Kromet och stålet som används vid tillverkningen av kedjan X-CUT har raffinerats och spänts på förhand för att ge skärpa och dynamisk hållbarhet som minskar behovet av service och spänning. Kedjan har inbyggda överlägsna smörjningsfunktioner och en optimal värmebehandlingsdesign som underlättar en smidigare och snabbare användning vid mer optimala vinklar och som kräver mindre ansträngning från användaren.

X-CUT Kedja 325”,sp33G 1.3 56Dl

230:-
Se alla X-Cut produkter  

Husqvarna 345 FR

7.900:-

Husqvarna 445 E Trio Brake

6.000:-

Visste du att du hittar båda
Husqvarna och Stihl hos Bepps?

Stihl   Husqvarna

Skarp service

Att underhålla dina maskiner själv genom att slipa kedjor och hålla utrustningen ren och torr, är alltid en bra idé. Men när det kommer till service är kunskapen överordnad verktygen. På Bepps arbetar därför bara specialutbildade tekniker med bred maskinkunskap som är experter på just våra produkter och leverantörer. Utöver den service du behöver, genomför vi alltid en säkerhetskontroll innan vi lämnar tillbaka din maskin. Det är så vi garanterar att du får kvalitetsservice, och det är så vi garanterar att din maskin är säker för dig och din omgivning.

Boka din service i Lund på 046-540 95 80, eller i Sjöbo på 0416-196 30.

Öppettider

Bepps i Sjöbo

Sommaröppetapril - september
Vardagar 08.00 - 18.00
Lördag 09.00 - 13.00
Sön- & helgdag Stängt

Vinteröppetoktober - mars
Vardagar 08.00 - 17.00
Lördag 10.00 - 13.00
Sön- & helgdag Stängt
Julafton & nyårsafton Stängt

Bepps i Lund

Sommaröppetapril - september
Vardagar 08.00 - 18.00
Lördag 09.00 - 13.00
Sön- & helgdag Stängt

Vinteröppetoktober - mars
Vardagar 08.00 - 17.00
Lördag Stängt
Sön- & helgdag Stängt
Julafton & nyårsafton Stängt

SJÖBO   Verkstadsgatan 12   |   0416-196 30

LUND   Malmövägen 75   |   046-540 95 80