Tillverkare: Kubota
Artikelnummer: SV-6C94210010
Tillgänglighet: 2-3 dagar
436 250.00

En helt ny serie, ST-modeller efterträder till den tidigare STW-serien. Modelens mångsidighet, kompakta mått och höga utrustningsgrad ökar användningsområdet.

Kubota legendariska kvalitet och tillförlitlighet har också integrerats i det nyutvecklade sortiment av traktorer. Säkerhet, kompakta dimensioner och möjligheten att använda ovanligt mycket redskap på traktorn innebär att dentroligen är oöverträffad i sin klass. 

Ergonomisk, pålitlig, kompakt och lätt att använda. En traktor med hög prestanda för ett brett utbud av uppgifter, såsom gräsklippning, kommunalt underhåll vinter som sommar. Kan utrustas med frontlastare.

Kubota dieselmotorer är kända för sin exceptionella prestanda och tillförlitlighet. I den nya ST-serien är traktorerna utrustade med 34, 37 och 40 Hk-motorer. Även under de svåraste arbetsförhållandena kvarstår kraftreserverna.

Integrerad Hytt
ST-serien har utvecklats för hytt redan från start. Resultatet är en rymlig och tyst arbetsplats. Utvecklad kring endat fyra hörnstolpar ökar sikten genom stora välvda glasrutor runt föraren. k. Hyttens form och ergonomiska ventilationsöppningar säkerställer optimalt luftflöde. Oavsett om det är sommar eller vinter, är komforten för operatören garanterad. Standardversionen har hög utrustningsnivå och är utrustade med uppvärmd bakruta, bakrutetorkare, 12-volts uttag för laddning av mobiltelefoner. Basutrustningen innehåller två strålkastare för optimal belysning för nattarbete. Moderna LCD display med indikatorer tydligt ordnade och lättlästa med alla nödvändiga data. En radio med en CD-spelare och högtalare är monterad i hytten.

Motorhuv
Den avrundade huven ger optimal utsikt över arbetsområdet och öppnar i brant vinkel som ger snabb och enkel åtkomst vid underhåll.

Hydraulik
Den nya modellen har ett kraftfullt hydrauliskt system som pumpar upp till 49,2 liter per minut, en ökning med 37% jämfört med föregångaren (STW). Som ett resultat kan nu Kubotas ST-serie traktorer hantera större tillbehör t.ex. hydrauliska frontsop

Bi-Speed styrsystem
Det patenterade fyrhjulsdriften roterar nästan dubbelt så snabbt som bakhjulen om framhjulen styr mer änca 35 grader vilket reducerar vändradien väsentligt. Den maximala hastigheten är 34 km/h, vilket är mer än genomsnittet i denna kategori och sparar tid vid arbete och transport. Traktor i ST-serien är utrustade med farthållare. 

Integrerad joystick, frontlastare
Fullt integrerad, ergonomiskt placerad joystick möjliggör enkel frontlastarkontroll. Tillvalet 3: e funktion vidgar användningsområdet för frontlastaren med ytterligare funktioner. Du kan styra den med knapparna på joystickhandtaget

Kubota ST371C är utrustad med en 37,1 hk dieselmotor, hydrostatisk drivning och 3 växelområden, autogas. Bi-Speed (2 växlad) framaxel ger snävare vändradie och minskar slitaget på gräsytor.

Hög transporthastighet, farthållare, mitt och bak PTO, kompakta mått, hytt med luftkonditionering och ett stort redskapsprogram.

Redskapslyft
Baklyft Kat 1
Lyftkapacitet Bak: 1150 kg
Motor
Cylindervolym 1826 cc
Cylindrar 3
Effekt 37.1 hk - 27.3 kW
Kylsystem Vattenkyld
Motor D1803
Tillverkare Kubota
Transmission
Differentialspärr Standard
Drivning 2 - 4 WD
Gruppväxlar hydrostat 3
Transmission typ HST
Max hastighet framåt 34 km/h
Styrning
Styrning typ Servostyrning
Kraftuttag
Bakre 540 varv/min
Fram / Mitt 2500 varv/min
Kraftuttag typ Mekanisk
Oberoende Ja
Hydraulik
Pumpkapacitet 30 L/min
Ventiler Fram: Tillbehör
Dimensioner
Axelavstånd 1610 mm
Bredd 1335 mm
Hjuldimension bak Traktormönster: 24 x 8.50 - 14 , Gräsmönster: 13.6 - 16
Hjuldimension fram Traktormönster: 6.00 - 12 , Gräsmönster: 9.5 - 22
Höjd 2350 mm
Längd 2940 mm
Markfrigång 225 mm
Spårvidd bak 990 mm
Spårvidd fram 1020 mm
Svängradie 2.5 m med Bi-Speed
Vikt 1275 kg
Garanti
Månader, Kubota's basenhet 12 månader alt. 1000 driftstimmar, vilket som inträffar först.
Månader, Kubota's drivsystem 24 månader alt. 1500 driftstimmar, vilket som inträffar först.

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!
    Dålig           Utmärkt